Penktadienis, balandžio 19 d.

Ūkio, architektūros ir investicijų skyriaus vyriausiasis specialistas (savivaldybės vyriausiasis inžinierius) (karjeros valstybės tarnautojas)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 47150
Skelbimo data: 2021-05-12
Skelbimas galioja iki: 2021-05-26
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Šakių rajono savivaldybės administracija
Konkursą organizuojanti įstaiga: Valstybės tarnybos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos
Pareigos: Ūkio, architektūros ir investicijų skyriaus vyriausiasis specialistas (savivaldybės vyriausiasis inžinierius) (karjeros valstybės tarnautojas)
Pareiginės algos koeficientas: 8.50
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) 1,504.50
Darbo vieta (miestas): Šakiai
Informacija apie įstaigą:
Pareigybės aprašymas:
Pareigybės aprašymas
ŠAKIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS
ŪKIO, ARCHITEKTŪROS IR INVESTICIJŲ SKYRIAUS
VYRIAUSIOJO SPECIALISTO (SAVIVALDYBĖS VYRIAUSIOJO INŽINIERIAUS)
PAREIGYBĖS APRAŠYMAS

I SKYRIUS

PAREIGYBĖS CHARAKTERISTIKA

1. Pareigybės lygmuo – IX pareigybės lygmuo.
2. Šias pareigas einantis valstybės tarnautojas tiesiogiai pavaldus skyriaus vedėjui.

II SKYRIUS

VEIKLOS SRITIS

3. Priežiūra ir kontrolė.

III SKYRIUS

PAREIGYBĖS SPECIALIZACIJA

4. Savivaldybės infrastruktūros sprendinių suderinamumo ir atitikties patvirtintiems teritorijų planavimo dokumentams ir statybą reglamentuojantiems teisės aktams užtikrinimas.

IV SKYRIUS

FUNKCIJOS

5. Apdoroja su priežiūra ir (ar) kontrole susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
6. Atlieka priežiūros ir (ar) kontrolės veiklas arba prireikus koordinuoja priežiūros ir (ar) kontrolės veiklų atlikimą.
7. Konsultuoja priskirtos srities klausimais.
8. Nagrinėja skundus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl priežiūros ir (ar) kontrolės vykdymo arba prireikus koordinuoja skundų ir dokumentų sudėtingais klausimais dėl priežiūros ir (ar) kontrolės vykdymo nagrinėjimą, rengia atsakymus arba prireikus koordinuoja atsakymų rengimą.
9. Planuoja priežiūros ir (ar) kontrolės veiklas arba prireikus koordinuoja priežiūros ir (ar) kontrolės veiklų planavimą.
10. Prižiūri su priežiūros ir (ar) kontrolės veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymą arba prireikus koordinuoja su priežiūros ir (ar) kontrolės veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymo priežiūrą.
11. Rengia ir teikia informaciją su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
12. Rengia ir teikia pasiūlymus su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais klausimais.
13. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl priežiūros ir (ar) kontrolės arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl priežiūros ir (ar) kontrolės rengimą.
14. Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.
15. Vykdo Lietuvos Respublikos savivaldybių infrastruktūros plėtros įstatymo 6 straipsnio 2 dalyje numatytas funkcijas..
16. Vykdo butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų valdymo organų, jungtinės veiklos sutartimi įgaliotų asmenų ir savivaldybės vykdomosios institucijos paskirtų bendrojo naudojimo objektų administratorių veiklos, susijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų jiems priskirtų funkcijų vykdymu, priežiūrą ir kontrolę pagal Vyriausybės įgaliotos institucijos patvirtintas pavyzdines taisykles..
17. Organizuoja ir vykdo asmenų, pretenduojančių teikti bendrojo naudojimo objektų administravimo paslaugas, atrankos ir skyrimo procedūras bei teikia konsultacijas, metodinę ir dalykinę pagalbą daugiabučių namų ir kitos paskirties pastatų savininkams bendrijų steigimo ir veiklos, bendrijų reorganizavimo ir likvidavimo, jungtinės veiklos sutarčių sudarymo klausimais..
18. Vykdo statinių tech. priežiūros kontrolę ir tikrina dokumentus; daro išvadas apie statinių tech. būklę ir jų priežiūrą; vykdo statinių naudojimo priežiūros apskaitą, atskaitomybę; nustato apleistas, neprižiūrimas ar nenaudojamas patalpas ir statinius; inicijuoja statinių, kurie neturi savininkų (ar savininkai nežinomi), perėmimo savivaldybės nuosavybėn, įteisinimo ir apskaitymo procedūras..
19. Organizuoja ir koordinuoja daugiabučių gyvenamųjų namų atnaujinimo (modernizavimo) programos rengimą bei įgyvendinimą; savivaldybės teritorijoje organizuoja ir kontroliuoja savivaldybės institucijų sprendimų įgyvendinimą arba juos įgyvendina daugiabučių namų modernizavimo, jų bendro naudojimo objektų valdymo, statinių techninės priežiūros srityse..
20. Pagal kompetenciją rengia taisyklių, tvarkų projektus, teikia rajono savivaldybės tarybai tvirtinti ir kontroliuoja šių taisyklių laikymąsi; rengia rajono savivaldybės tarybos sprendimų, mero potvarkių bei rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymų projektus daugiabučių namų modernizavimo, jų bendro naudojimo objektų valdymo, statinių techninės priežiūros srityse..

V SKYRIUS

SPECIALIEJI REIKALAVIMAI

21. Išsilavinimo ir darbo patirties reikalavimai:
21.1. išsilavinimas – ne žemesnis kaip aukštasis koleginis išsilavinimas (profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.2. studijų kryptis – saugos inžinerija (arba);
21.3. studijų kryptis – bioinžinerija (arba);
21.4. studijų kryptis – aplinkos inžinerija (arba);
21.5. studijų kryptis – matavimų inžinerija (arba);
21.6. darbo patirties sritis – patirtis einant teritorijų planavimo ar statinių statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovo pareigas arba darbo teritorijų planavimo valstybinės priežiūros srityse;
21.7. darbo patirtis srityje – ne mažiau kaip 3 metai;
arba:
21.8. išsilavinimas – ne žemesnis kaip aukštasis koleginis išsilavinimas (profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.9. studijų kryptis – statybos inžinerija (arba);
21.10. studijų kryptis – mechanikos inžinerija (arba);
21.11. studijų kryptis – jūrų inžinerija (arba);
21.12. studijų kryptis – elektros inžinerija (arba);
21.13. darbo patirties sritis – patirtis einant teritorijų planavimo ar statinių statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovo pareigas arba darbo teritorijų planavimo valstybinės priežiūros srityse;
21.14. darbo patirtis srityje – ne mažiau kaip 3 metai;
arba:
21.15. išsilavinimas – ne žemesnis kaip aukštasis koleginis išsilavinimas (profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.16. studijų kryptis – elektronikos inžinerija (arba);
21.17. studijų kryptis – gamybos inžinerija (arba);
21.18. studijų kryptis – chemijos inžinerija (arba);
21.19. studijų kryptis – transporto inžinerija (arba);
21.20. darbo patirties sritis – patirtis einant teritorijų planavimo ar statinių statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovo pareigas arba darbo teritorijų planavimo valstybinės priežiūros srityse;
21.21. darbo patirtis srityje – ne mažiau kaip 3 metai;
arba:
21.22. išsilavinimas – ne žemesnis kaip aukštasis koleginis išsilavinimas (profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.23. studijų kryptis – energijos inžinerija (arba).
21.24. studijų kryptis – aeronautikos inžinerija (arba).
21.25. darbo patirties sritis – patirtis einant teritorijų planavimo ar statinių statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovo pareigas arba darbo teritorijų planavimo valstybinės priežiūros srityse;
21.26. darbo patirtis srityje – ne mažiau kaip 3 metai;

VI SKYRIUS

KOMPETENCIJOS

22. Bendrosios kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
22.1. komunikacija - 3 lygis;
22.2. analizė ir pagrindimas - 4 lygis;
22.3. patikimumas ir atsakingumas - 3 lygis;
22.4. organizuotumas - 3 lygis;
22.5. vertės visuomenei kūrimas - 3 lygis.
23. Specifinės kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
23.1. kontrolės ir priežiūros proceso valdymas - 3 lygis.
24. Profesinė kompetencija:
24.1. informacinių technologijų valdymas - 3 lygis.

Susipažinau
________________________
(Parašas)
________________________
(Vardas ir pavardė)
________________________
(Data)


Vertinimo metodai:
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Atrankos modulį)
Pareigos: Atrankų skyriaus Vyriausiasis specialistas
Vardas, Pavardė: Regina Filipovič-Jurgaitienė
Telefonas: 8 5 219 6821
El. paštas: regina.filipovic-jurgaitiene@vtd.lt
Adresas: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Šventaragio g. 2
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.