Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyriaus Vyriausiasis specialistas (koef. 0,99-1,44) (karjeros valstybės tarnautojas)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 58993
Skelbimo data: 2024-04-19
Skelbimas galioja iki: 2024-05-06 (imtinai)
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Visagino savivaldybės administracija
Konkursą organizuojanti įstaiga: Visagino savivaldybės administracija
Pareigos: Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyriaus Vyriausiasis specialistas (koef. 0,99-1,44) (karjeros valstybės tarnautojas)
Pareiginės algos koeficientas: 0,99
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 1767,55
Darbo vieta (miestas): Visaginas
Informacija apie įstaigą: Pareiginės algos koeficientų intervalas 0,99-1,44
(1767,55 Eur - 2570,98 Eur neatskaičius mokesčių)
Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:
Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Anžela Lugovaja, tel. +370 38636023, El. paštas: anzela.lugovaja@visaginas.lt
Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Tatjana Panina, tel. +37038631 916, el. paštas: tatjana.panina@visaginas.lt
Tiesioginio vadovo kontaktai: Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyriaus vedėja Monika Gutė, tel. +37038636016, el. paštas: monika.gute@visaginas.lt
Pareigybės aprašymas:
Pareigybės aprašymas
VISAGINO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS
ŠVIETIMO, KULTŪROS, SPORTO IR VALSTYBINĖS KALBOS KONTROLĖS SKYRIAUS
VYRIAUSIOJO SPECIALISTO
PAREIGYBĖS APRAŠYMAS

I SKYRIUS

PAREIGYBĖS CHARAKTERISTIKA

1. Pareigybės lygmuo – IX pareigybės lygmuo.
2. Šias pareigas einantis valstybės tarnautojas tiesiogiai pavaldus skyriaus vedėjui.

II SKYRIUS

VEIKLOS SRITIS

3. Pagrindinė veiklos sritis:
3.1. viešųjų paslaugų teikimo administravimas.
4. Papildoma (-os) veiklos sritis (-ys):
4.1. teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra.

III SKYRIUS

PAREIGYBĖS SPECIALIZACIJA

5. Pagrindinės veiklos srities specializacija:
5.1. ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo, mokinių mokymo namuose ir šeimoje organizavimo, švietimo pagalbos, mokytojų ir pagalbos specialistų atestacijos, mokinių sveikatos ir maitinimo priežiūra.
6. Papildomos (-ų) veiklos srities (-čių) specializacija:
6.1. švietimo būklės stebėsena ir analizė.

IV SKYRIUS

FUNKCIJOS

7. Apdoroja su viešųjų paslaugų teikimo administravimu susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja su viešųjų paslaugų teikimo administravimu susijusios informacijos apdorojimą.
8. Konsultuoja priskirtos srities klausimais.
9. Nagrinėja prašymus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl viešųjų paslaugų teikimo administravimo veiklų vykdymo arba prireikus koordinuoja prašymų ir kitų dokumentų sudėtingais klausimais dėl viešųjų paslaugų teikimo administravimo veiklų vykdymo nagrinėjimą, rengia sprendimus ir atsakymus arba prireikus koordinuoja sprendimų ir atsakymų rengimą.
10. Organizuoja viešųjų paslaugų teikimo administravimą arba prireikus koordinuoja viešųjų paslaugų teikimo administravimo organizavimą.
11. Rengia ir teikia informaciją su viešųjų paslaugų teikimo administravimu susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja viešųjų paslaugų teikimo administravimu susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
12. Priima ir aptarnauja asmenis arba prireikus koordinuoja asmenų priėmimą ir aptarnavimą.
13. Rengia ir teikia pasiūlymus su viešųjų paslaugų teikimo administravimu susijusiais klausimais.
14. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl viešųjų paslaugų teikimo administravimo arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl viešųjų paslaugų teikimo administravimo rengimą.
15. Apdoroja su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
16. Atlieka teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklas arba prireikus koordinuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklų atlikimą.
17. Konsultuoja, teikia metodinę pagalbą priskirtos srities klausimais.
18. Nagrinėja skundus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros vykdymo arba prireikus koordinuoja skundų ir dokumentų sudėtingais klausimais dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros vykdymo nagrinėjimą, rengia atsakymus prireikus koordinuoja atsakymų rengimą.
19. Planuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklas arba prireikus koordinuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklų planavimą.
20. Rengia ir teikia informaciją su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
21. Rengia ir teikia pasiūlymus su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais klausimais.
22. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros rengimą.
23. Prižiūri su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymą arba prireikus koordinuoja su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymo priežiūrą.
24. Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.

V SKYRIUS

SPECIALIEJI REIKALAVIMAI

25. Išsilavinimo ir darbo patirties reikalavimai:
25.1. išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
25.2. darbo patirties sritis – pedagoginio darbo patirtis;
25.3. darbo patirtis srityje – 3 metai;
26. Užsienio kalbos mokėjimo reikalavimai:
26.1. kalba - rusų;
26.2. kalbos mokėjimo lygis – B1.
27. Atitikimas kitiems reikalavimams:
27.1. atitikti Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2004 m. lapkričio 3 d. įsakyme Nr. ISAK-1717  nustatytus kvalifikacinius  reikalavimus (išskyrus 5 p.).

VI SKYRIUS

KOMPETENCIJOS

28. Bendrosios kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
28.1. komunikacija - 4 lygis;
28.2. analizė ir pagrindimas - 3 lygis;
28.3. patikimumas ir atsakingumas - 3 lygis;
28.4. organizuotumas - 3 lygis;
28.5. vertės visuomenei kūrimas - 3 lygis.
29. Specifinės kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
29.1. kontrolės ir priežiūros proceso valdymas - 3 lygis;
29.2. informacijos valdymas - 3 lygis.
30. Profesinė kompetencija:
30.1. veiklos planavimas - 3 lygis.


Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Atrankos modulį)
Pareigos: Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus Vyriausiasis specialistas
Vardas, Pavardė: Anžela Lugovaja
Telefonas: (8-386) 36 023
El. paštas: anzela.lugovaja@visaginas.lt
Adresas: Parko g. 14, 31140 Visaginas
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.