Personalo skyrius Personalo vadybininkas

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 77500
Skelbimo data: 2022-02-28
Skelbimas galioja iki: 2022-03-14
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Viešoji įstaiga Centrinė projektų valdymo agentūra
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Personalo skyrius Personalo vadybininkas
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas): Nenustatyta
Informacija apie įstaigą: Kodėl CPVA? Nes mes esame daugiau nei 300 talentų subūrusi komanda ir kasdien dirbame, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 19 metų projektų valdymo patirtį bei vertiname mums patikėtą atsakomybę ir stengiamės, kad būtume naudingi Lietuvai ir prisidėtume prie jos gerovės kūrimo. Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1900 iki 2300 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.
Pareigybės aprašymas:

Sritis, kurioje dalinsiesi savo žiniomis ir tobulėsi: pažinsi CPVA veiklą iš arti ir prisidėsi prie CPVA darbuotojų ugdymo ir tobulėjimo, mokymosi ir organizacinės kultūros kūrimo, tobulinsi savo žinias ir įgūdžius mokymų organizavimo, viešųjų pirkimų srityje, kartu ieškosime būdų, kaip tobulinti kitus personalo valdymo procesus.

Tavo būsima komanda stengiasi, kad žmonėms būtų gera dirbti CPVA, o CPVA dirbtų žmonės, kuriantys didžiausią pridėtinę vertę. Prisijunk – mums reikia Tavo idėjų ir energijos!

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

  • užtikrinti kryptingą darbuotojų kompetencijų ugdymo procesą bei šio proceso valdymą:
    • Identifikuoti darbuotojų mokymosi poreikius, prioritetines ugdymo kryptis, sudarinėti metinius ugdymo planus, planuoti mokymų biudžetą;
    • įgyvendinti ugdymo planus - organizuoti išorinius ir vidinius mokymus, ieškoti tinkamų mokymų tiekėjų ir lektorių, vykdyti mokymų viešuosius pirkimus, rengti sutartis su mokymų tiekėjais (Lietuvos ir užsienio), užtikrinti sklandžią komunikaciją su mokymų tiekėjais ir dalyviais, vykdyti kitas organizacines veiklas (mokymų vietos suradimas ir t.t.), užtikrinti sklandų atsiskaitymą su tiekėjais už suteiktas paslaugas;
    • vesti mokymų apskaitą, esant poreikiui – teikti duomenis apie ugdymo veiklas, rengti kompetencijų ugdymo ataskaitas.
  • kurti CPVA mokymosi kultūrą ir skatinti darbuotojų saviugdą:
    • ieškoti ir siūlyti naujų, įvairiapusių ir efektyvių saviugdos formų bei priemonių, užtikrinti jų įgyvendinimą;
    • plėsti CPVA biblioteką, užtikrinti joje esančios literatūros atnaujinimą bei sąrašo administravimą, skatinti naudojimąsi ja;
  • prisidėti prie CPVA organizacinės kultūros puoselėjimo – organizuoti vidinius renginius, užtikrinti efektyvią vidinę komunikaciją apie personalo procesus CPVA Intranete, kitomis priemonėmis;
  • konsultuoti darbuotojus ir vadovus savo atsakomybės srityse, nuolat gerinti priskirtus personalo valdymo procesus.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • ne mažiau kaip 2metų patirtieskompetencijų ugdymo, ar mokymų organizavimo srityje;
  • puikių organizacinių gebėjimų, laiko planavimo ir savarankiškumo organizuojant savo darbą;
  • puikių bendravimo, konsultavimo ir bendradarbiavimo įgūdžių;
  • puikių kompiuterinio raštingumo žinių ir darbo įgūdžių su MS Office programų paketu - MS Word, MS Power Point, ypač su MS Excel programa;
  • puikių lietuvių kalbos ir gerų anglų kalbos (ne žemesnio nei B2 lygis) žinių ir įgūdžių (bendraujant žodžiu ir raštu);
  • aukštojo išsilavinimo.

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų anksčiau įgyta patirtis:

  • vykdant viešuosius pirkimus ar juose dalyvaujant (pvz. teikiant pasiūlymus) arba teisinio darbo patirtis ar žinios.

Mes tikimės, kad Tu greitai mokaisi, esi savarankiškas, atsakingas, komunikabilus, kūrybiškas ir atviras naujovėms, bei turi puikius organizacinius ir vadybinius gebėjimus.

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus) ir Europa (iki 40 d. d. per metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Tavo būsima vadovė yra Jurgita Bogdan, tel. 8 5 250 4883.

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1900 iki 2300 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Visus reikiamus dokumentus iki kovo 15 dienos pateik VTD interneto svetainėje. Jei turėsime klausimų susijusių su atitiktimi kvalifikaciniams reikalavimams - prašysime patikslinti, tokiu atveju dokumentų pateikimo terminas galės būti pratęstas 5 darbo dienoms. Pretendentų, kurie atitiks kvalifikacijos reikalavimus, laukia testas žodžiu (pokalbis).

Jei turi klausimų, skambink tel. 8 615 19153 personalo vadybininkei Daivai Cicėnienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes esame daugiau nei 300 talentų subūrusi komanda ir kasdien dirbame, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 19 metų projektų valdymo patirtį bei vertiname mums patikėtą atsakomybę ir stengiamės, kad būtume naudingi Lietuvai ir prisidėtume prie jos gerovės kūrimo.

Informacija kandidatams: konfidencialumą garantuojame.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Vertinimo metodai:
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 8 5 251 4400
El. paštas:
Adresas: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. S. Konarskio g. 13
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.