Penktadienis, balandžio 19 d.

Direktoriaus pavaduotojas (Mėnesinės algos pastoviosios dalies koeficientas nuo 11,6 iki 13,05)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 71258
Skelbimo data: 2021-06-04
Skelbimas galioja iki: 2021-06-18
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Viešoji įstaiga CPO LT
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Direktoriaus pavaduotojas (Mėnesinės algos pastoviosios dalies koeficientas nuo 11,6 iki 13,05)
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas): Vilnius
Informacija apie įstaigą: Esame besiplečianti centrinė perkančioji organizacija CPO LT, kuri organizuoja ir vykdo centralizuotus viešuosius pirkimus. Administruoja elektroninį katalogą https:

//2007.cpo.lt/, kuriame perkančiosios organizacijos turi galimybę įsigyti norimas prekes, paslaugas ar darbus bei vykdo viešuosius pirkimus pagal kitų įstaigų įgaliojimus. Daugiau informacijos https:

//www.cpo.lt/
Pareigybės aprašymas:
VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS CPO LT
DIREKTORIAUS PAVADUOTOJO PAREIGYBĖS NUOSTATAI

I SKYRIUS
BENDROSIOS NUOSTATOS

1. Viešosios įstaigos CPO LT (toliau – įstaiga) direktoriaus pavaduotojas (toliau – darbuotojas) yra darbuotojas, dirbantis pagal darbo sutartį, kurį į pareigas priima, nustato darbo sutarties sąlygas, skatina bei atleidžia iš užimamų pareigų įstaigos direktorius.
2. Pagrindinis įstaigos direktoriaus pavaduotojo pareigybes tikslas – koordinuoti įstaigos kaip kompetencijų centro veiklą, užtikrinant tinkamą įstaigos Biuro ir veiklos aptarnavimo srities pirkimų skyriaus, Statybų srities pirkimų skyriaus ir Sveikatos srities pirkimų skyriaus viešųjų pirkimų vykdymą kitų perkančiųjų organizacijų pavedimu.
3. Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:
3.1. turėti socialinių mokslų studijų srities išsilavinimą (ne žemesnis kaip magistro kvalifikacinis laipsnis);
3.2. turėti ne mažesnę kaip 3 metų praktinio viešųjų pirkimų vykdymo arba viešųjų pirkimų vykdymo priežiūros/kontrolės patirtį;
3.3. turėti ne mažesnę kaip 3 metų vadovavimo patirtį,
3.4. turėti lyderystės, komunikacijos, pokyčių vadybos, derybininko gebėjimų, bendravimo ir darbo komandoje įgūdžių;
3.5. žinoti ir gebėti praktikoje taikyti Lietuvos Respublikos Konstituciją, teismų praktiką, įstatymus, ir kitus teisės aktus, reglamentuojančius civilinę teisę, civilinio proceso teisę, darbo teisę, administracinę teisę ir teiseną, viešąjį administravimą, viešųjų įstaigų veiklą, viešųjų pirkimų ir pirkimų, atliekamų vandentvarkos, energetikos, transporto ar pašto paslaugų srities perkančiųjų subjektų, organizavimo ir vykdymo tvarką, teisės aktų rengimo taisykles;
3.6 išmanyti centralizuotų viešųjų pirkimų vykdymą Lietuvoje ir Europos Sąjungos valstybėse narėse, šių pirkimų vykdymo problematiką, perkančiųjų organizacijų ir tiekėjų poreikius, centrinės perkančiosios organizacijos įvaizdžio formavimo būdus ir priemones;
3.7. mokėti valdyti, kaupti, sisteminti, apibendrinti informaciją ir panaudoti rengiant dokumentus, išvadas ir pasiūlymus;
3.8. mokėti bent vieną užsienio kalbą (anglų, vokiečių arba prancūzų) B2 lygiu pagal Europass;
3.9. sklandžiai dėstyti mintis raštu ir žodžiu, išmanyti raštvedybos taisykles, mokėti dirbti su Microsoft Office programiniu paketu.
4. Darbuotojas savo darbe vadovaujasi Lietuvos Respublikos įstatymais, poįstatyminiais teisės aktais, viešosios įstaigos CPO LT įstatais, šiais nuostatais bei kitais vidiniais teisės aktais.
5. Darbuotojas yra tiesiogiai pavaldus ir atskaitingas įstaigos direktoriui.

II SKYRIUS
DARBUOTOJO FUNKCIJOS

6. Planuoti, organizuoti ir kontroliuoti teisės aktų nustatyta tvarka viešųjų pirkimų, atliekamų pagal kitų perkančiųjų organizacijų pavedimus, vykdymą, pirkimo verčių apskaitą bei kontrolę, užtikrinti įstaigos pirkimų valdymo sistemoje atliekamų pirkimų analizę, vykdymą, kontrolę, plėtrą bei viešinimą.
7. Koordinuoti ir kontroliuoti pirkimų valdymo sistemos tinkamą funkcionavimą ir plėtrą.
8. Koordinuoti ir kontroliuoti įstaigos bei kitų perkančiųjų organizacijų, pavedusių viešuosius pirkimus vykdyti CPO LT, kasmetinių viešųjų pirkimų planų rengimą pirkimų valdymo sistemoje.
9. Dalyvauti įstaigos metinio veiklos plano ir kitų ilgalaikių ir trumpalaikių planavimo dokumentų ir metinės veiklos ataskaitos projektų rengime.
10. Koordinuoti bei užtikrinti įstaigos viešųjų pirkimų dokumentų tinkamą parengimą, organizuoti ir dalyvauti atliekant įstaigos pirkimo dokumentų patikrą bei trūkumų analizę.
11. Kontroliuoti viešųjų pirkimų skelbimų, ataskaitų apie įstaigos vykdytus viešuosius pirkimus rengimą ir pateikimą Viešųjų pirkimų tarnybai nustatytais terminais bei forma.
12. Koordinuoti ir kontroliuoti įstaigos viešųjų pirkimų skyrių (Biuro ir veiklos aptarnavimo srities pirkimų skyriaus, Statybų srities pirkimų skyriaus ir Sveikatos srities pirkimų skyriaus) viešųjų pirkimų vykdymą kitų perkančiųjų organizacijų pavedimu.
13. Įstaigos direktoriaus pavedimu dalyvauti komisijų ir darbo grupių veikloje.
14. Dalyvauti nagrinėjant piliečių, kitų asmenų, įstaigų ir institucijų pateiktus prašymus, paklausimus, pareiškimus ir skundus bei kontroliuoti atsakymų į juos savalaikį pateikimą.
15. Teikti siūlymus įstaigos direktoriui dėl efektyvaus personalo valdymo, darbuotojų skatinimo priemonių taikymo, darbo sąlygų gerinimo.
16. Formuoti CPO LT vidaus kontrolės politiką ir koordinuoti jos užtikrinimo procesus.
17. Vykdyti kitus su įstaigos funkcijomis susijusius nenuolatinio pobūdžio įstaigos direktoriaus pavedimus.
18. Esant poreikiui (įstaigos direktoriaus ir jį pavaduojančio direktoriaus pavaduotojo atostogų, nedarbingumo, komandiruočių metu) vykdyti įstaigos direktoriaus pareigas.

III SKYRIUS
DARBUOTOJO TEISĖS

19. Įstaigos direktoriui teikti darbo, susijusio su įstaigos tikslais ir uždaviniais, tobulinimo pasiūlymus.
20. Gauti iš įstaigos darbuotojų reikiamus dokumentus, kitą informaciją ir priemones, reikalingas šiuose nuostatuose nustatytoms pareigoms atlikti.
21. Naudotis teisėmis, nustatytomis įstaigos darbo tvarką reglamentuojančiuose teisės aktuose.

IV SKYRIUS
DARBUOTOJO ATSAKOMYBĖ

22. Darbuotojas įsipareigoja neatkleisti žodžiu, raštu ar kitokiu būdu tretiesiems asmenims jokios dalykinės, finansinės bei kitokios informacijos, su kuria jis buvo supažindintas arba ji tapo jam prieinama ir žinoma dirbant įstaigoje, išskyrus tuos atvejus, kai tokią informaciją atkleisti jį įpareigoja įstatymai.
23. Darbuotojas už savo pareigų, nustatytų šiuose pareiginiuose nuostatuose, netinkamą vykdymą ar nevykdymą, atsako Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka.


Vertinimo metodai:
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 8 5 205 3747
El. paštas: info@cpo.lt
Adresas: Vilniaus m. sav., Vilniaus m., Gedimino pr. 38
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.